#Bronx5200  #væredygtig  #byttestation  #voresbolbro  #upcycling  #tingogsager  #kage  #yttilnyt  #reparationer  #genbrug  #bæredygtighed  #fællesskabbiks  #kreativititet  #kaffe&krea  #varmkakao  #genbrug  #fællesskabere  #hygge  #hængud

Velkommen til BRONX

Bronx er en forening, en lokal fællesskabs-biks og et sted for samskabelse.
Her er fyldt med aktivitet for både store og små, unge og gamle, så tøv ikke med at kigge forbi.

Du kan se vores kalender ved at klikke på knappen, så åbner den i et nyt vindue.

Bliv medlem

Alle kan blive medlemmer af Bronx. Ved at være medlem støtter du foreningens arbejde. Foreningen Bronxs formål er at skabe fællesskab med fokus på kreativitet og bæredygtighed for hele familien.

 

Kontakt

Vi har ingen telefon, men kan kontaktes via vores facebookside eller pr. mail.

 

Åbningstider frem til og med uge 27:

 

Mandag 10-15

Tirsdag 10-20

Onsdag 10-20

Torsdag lukket

Fredag 10-15

Lørdag lukket

Søndag lukket

 

Bronx skal som udgangspunkt have åbent hver dag. Vi afprøver tidspunkterne og tilpasser i forhold til aktiviteter og målgruppen. Der vil være dage, hvor der er åbent hele dagen, og dage, hvor der er åbent få timer. Åbningstiderne vil blive udvidet efterhånden som vi får værter til at byde velkommen.

Så er vi her igen

Efter en lang  periode med nedlukning og en masse restriktioner glæder vi også til igen at kunne fylde huset med aktivitet.

Vi er har dog brug for hjælp. Så kunne du tænke dig at bruge et par timer en gang i mellem, så har vi mange former for opgave vi kan bruge hjælp til.

Kom forbi eller skrive til os, så tager vi en snak om hvad du kan få ud af at være en fællesskabere i Bronx 

Gavekort og Låge nr. 9 fra Odensekalenderen kan indløses i åbningstiden.

 

Bliv medlem

Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores nye medlemssystem. Vi arbejder på højtryk for at få det op at køre. Indtil videre er du velkommen til at bruge værksteder og byttestation uden medlemsskab.