15. februar kl. 17.30 Fællesspisning – Byg-selv burger med fritter (Kød/Veg)
30,00 kr. – 65,00 kr.
25. jan. kl. 17.30 Fællesspisning - Moussaka med græsk salat og flutes (Kød/veg)
1. feb. kl. 17.30 Fællesspisning - Chili sin carne med ris, nachos og creme fraise
8. feb. kl. 17.30 Fællesspisning - Vinterhvidkålsgryde med hjemmebagt brød og smør (kød/veg)
15. feb. kl. 17.30 Fællesspisning - Byg-selv burger med fritter (Kød/Veg)
22. feb. kl. 17.30 Fællesspisning - Butternut-tikka-masala-gryde med ris og naanbrød
29. feb. kl. 17.30 Fællesspisning - Grøntsagslasagne med spidskålssalat og kerner
14. marts kl. 17.30 Fællesspisning - Ristaffel med råkost og masser af toppings (Kylling/veg)
21. marts kl. 17.30 Fællesspisning Grillet squash rullet i smøreost med brød, fyldig vintersalat og dressing
28. marts kl. 17.30 Fællesspisning - Pitabrød med fetadeller, grønt og dressing
Additional information
Billet |
---|