20. april kl. 17-20 – Ældgamle teknik til hæklede knapper

100,00 kr.

Billetter kan købes indtil 19. april

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

D. 20. april har du mulighed for at lære en æld gammel teknik, så du kan lave knapper til det du har mangler. Om det er til dit hjemmestrik, som pynt på en taske eller skjorten har tabt en knap er helt lige meget. Rikke fra Remaking kommer og guide dig igennem teknikken, som er brugt generationer før plastikknappen kom i produktion.

Knapperne laves ud af garn, særligt garnrester er optimale, så alle stykker bliver brugt. Det er nemt at lære – og knappen kan varieres i det uendelige alt efter hvilke typer og farver, du bruger. Størrelsen bestemmer du selv.

Det kan være et statement i sig selv at lave sine egne knapper, men også en smuk styling af et stykke tøj – og så er det samtidig en god måde at bruge sine garnrester på.

Omtanke for ressourcerne er på den måde omdrejningspunktet for workshoppen, hvor vi også undervejs taler mere generelt, om hvordan bæredygtighed kan tænkes ind i strik og håndarbejde.

Det koster 100kr at deltager og billetter købes via www.bronx5200.dk/shop

Du skal ikke medbringe noget. Der er både garn og hæklenåle i massevis. Og så får du selvfølgelig alle knapperne med hjem som du laver, samt en helt ny/æld gammel teknik.

 

Tag gerne garn med selv – ellers har Bronx et stort udvalg af garn og garnrester.

Yderligere information

Billet