10. maj kl. 19-21 – Foredrag: Hvor blev milliarderne af? de blev smidt i skraldespanden

50,00 kr.75,00 kr.

 

10. maj Hvor blev milliarderne af? de blev smidt i skraldespanden – et foredrag om madspild

I Danmark sker der årligt cirka 814 tons madspild, hvilket svarer til langt over 10 milliarder på verdens plan. Men hvem er det der smider mad ud, hvem smider mest ud og hvorfor sker det?

Til dette foredrag med GRATIS SNACKS vil du få viden om:

  • Det danske madspild og lidt om verdenssituationen på madspild
  • Årsager til spildet og de mængder der er tale om
  • Hvordan du som forbruger kan hjælpe med at løse nogle af de udfordringer der er – for du kan heldigvis sagtens gøre en hel masse!

Vil du bare gerne lytte med eller har du lyst til at dele ud af dine (næsten) uendelige spørgsmål, så deltag endelig. Der er plads til alle.

Vi holder en enkelt strække ben pause undervejs, hvor der bliver mulighed for at købe lidt i baren.

Om Sofie: Hun er uddannet indenfor fødevarer, sundhed og bæredygtighed og har i de seneste år næsten udelukkende arbejdet med madspild og de problematikker, som madspild skyldes og med hvilke løsninger der findes og/eller mangler på området.

Hun har tidligere været ansat hos en af Danmarks største detailkæder som projektleder med ansvar for madspild og er i dag ansat i virksomheden Whywaste, som tilbyder adskillige løsninger på madspildsområdet. Sideløbende med dette, arbejder hun også som selvstændig – blandt andet med foredrag og kurser indenfor madspild.

Er du til mere madspild og måske endda har mod på at få fingrene i maden? så Holder Sofie også en madspildsworkshop, hvor I sammen vil lave mad og blive endnu klogere på hvordan råvarerne kan bruges.

 

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

hvor blev milliarderne af? de blev smidt i skraldespanden – et foredrag om madspild

Billetter kan købes indtil 9.Maj

 

Yderligere information

Billet

,