Sådan bliver du medlem

Udfyld formularen og vælg beløbet for dit medlemsskab.

Er I flere i husstanden? ikke noget problem, det skriver I blot ind.

Har du ikke mobilepay? Kom forbi Bronx, så finder vi en løsning.

 

Hvad koster det?

Du bestemmer selv størrelsen på dit medlemskab. Vi har sat en ramme på min. 25 kr. pr. måned. Nogle bruger huset ofte andre vil gerne bare støtte et godt tiltag. Derfor bestemmer du selv hvad dit medlemskab skal koste.

Medlemsfordele

Som medlem af foreningen får du ekstra fordele i Bronx. Du får blandt andet rabatter på aktiviteter og events. Du får også adgang til værksteder, byttestation, overskudslager af materialer og meget mere.

Bliv medlem her:

Sponsor

Er du lokal erhvervsdrivende eller en virksomheder med en grøn profil som ønsker at Bronx skal indgå i jeres CRS arbejde, så kontakt os for at høre mere.

Kontakt os på sighej@bronx5200.dk

Medlemsskabet giver også adgang til:

Byttestationen

Konceptet er: sæt en ting og tag en ting. Om du bytter en bog til en skjorte eller en kop til et stykke legetøj bestemmer du selv. Ideen er at dele sit overskud og give mere liv til ting som stadig kan bruges.

Værksteder

I de to værksteder har du mulighed for at skabe lige det du har lyst til; helt nyt, upcycling og reparationer. Som medlem kan du frit benytte dig af boremaskiner, sav, kompressor, symaskiner og meget mere. Du kan også hjælpe med at lave ting til Bronx og vedligeholde vores hus.

Tingbiblioteket

Her kan du låne ting, som går under kategorien nice to have. Her kan vi dele de køkkenmaskiner vi sjældent bruger, symaskinen, boremaskinen og kassen med vaser til festen. Tingbiblioteket er under opbygning og derfor ikke åbent endnu.