#Bronx5200  #væredygtig  #byttestation  #voresbolbro  #upcycling  #tingogsager  #kage  #yttilnyt  #reparationer  #genbrug  #bæredygtighed  #fællesskabbiks  #kreativititet  #kaffe&krea  #varmkakao  #genbrug  #fællesskabere  #hygge  #hængud

Om Bronx

Hvad er Bronx?

Bronx er en lokal fællesskabs-biks, hvor du kan shoppe lige den type og mængde fællesskab, du savner i Bolbro. Findes varen ikke på hylderne, så skaber vi den sammen.

Bronx har sin egen valuta; lokalt engagement. Du kan derfor deltage i eller selv afholde aktiviteter i en time, en gang om ugen, en gang om måneden eller bare kigge forbi og se, hvad der sker.

Bronx drives udelukkende af lokale kræfter med interesse for kreativitet, bæredygtighed og fællesskab. Du kan købe drikkevarer og nyde dem i loungeområdet med en bog, din pc eller lade familien gå på opdagelse i det kreative miljø.

 

Hvor er Bronx?

Helt konkret er Bronx et råt butikslokale i Bolbro på Middelfartvej 115B, som indrettes med genbrugsmaterialer på en skæv og kreativ måde. Stedet i sig selv er værd at opleve! Der er plads til små og store aktiviteter i lokalerne og på det lille torv foran bygningen. Der må være op til 150 personer ad gangen i stueetagen, og kælderen giver rig mulighed for opbevaring, byttebiks og meget andet.

Bronx indrettes fleksibelt med møbler og rumdelere, der kan flyttes rundt alt efter behov. Som standard er der langborde, et loungeområde og en kaffedisk, hvor du kan købe lidt at drikke.

 

Hvordan fungerer Bronx?

Når du besøger Bronx, bliver du budt velkommen af en vært, der kort fortæller dig om stedet. Måske er der gang i nogle aktiviteter, som du kan deltage i, eller du kan bare se, hvad der sker. Fællesskab kommer i mange former, så om du slapper af i loungeområdet eller oser rundt i idéhjørnet, hvor aktiviteterne skabes, det bestemmer du.

Bronx har helt old school opslagstavler med plads til dine idéer, ideer fra andre, som måske mangler hjælp eller deltagere til en aktivitet, idéer, som kan gribes og arrangeres. Du kan altid få hjælp til at arrangerer en aktivitet i Bronx. Vi anbefaler, at du går sammen med nogen, så I er flere til at få “varen” på hylden. Når I har en aktivitet, I gerne vil afholde i Bronx, så snakker I med værten, som vil gennemgår tjeklisten med jer, og som måske kan vise jer vej til nogen med samme interesse.